Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Hvem er vi?​

GAFSAM er sammenslutningen af danske gaffeltruckforhandlere og reparatører, som blev dannet for mere end 25 år siden med henblik på at højne og ensrette de lovpligtige service- og sikkerhedseftersyn på gaffeltruck og andet udstyr.

Vores medlemmer er firmaer i gaffeltruckbranchen med alt fra 1 til 75 ansatte.

Det overordnede mål for GAFSAM er at sikre kvalitet og gode vilkår i gaffeltruckbranchen. Alt sammen noget, der i sidste ende kommer kunderne til gode.

Vi holder fokus på vores medlemmer

Vi tager vores medlemmer seriøst – for at kunne tage kunderne i branchen seriøst. Vores vigtigste opgaver at efteruddanne vores medlemmer og deres ansatte, så du som kunde får den bedst mulige service hos din GAFSAM servicepartner.

Hvordan hjælper GAFSAM sine medlemmer?

Vi afholder kurser og efteruddannelse, så det tager mindst muligt tid fra arbejdet hos det enkelte medlem, det er ofte 1-dags kurser med højt fagligt indhold. Men også interaktive og virtuelle efteruddannelses- kurser online er taget i brug.

​Samtidig arrangerer vi møder eller aktiviteter nogle gange årligt, hvor vi møder vores medlemmer i øjenhøjde. På denne måde indgår medlemmerne i et socialt og fagligt fællesskab og derved udvikles stærke bånd til kolleger, som dermed er til gavn for alle parter.

Vi sørger for det grundlæggende 3-dages kursus for nye montører samt kurser og anden efteruddannelse til erfarne montører. Til det grundlæggende indledende 3-dages kursus er der både en teoretisk samt en praktisk prøve som afslutning.

Hvis et medlem støder på udfordringer eller uklarheder omkring deres virke, som eventuelt skal tages til myndigheder, tager vi dialogen og finder en løsning, så vores medlemmet kan koncentrere sig om at drive deres virksomhed.

Gafsam

CVR: 21153982

Kokholm 3A, 1.mf.
6000 Kolding

Telefon:

39 27 00 87

E-mail:

info@gafsam.dk